Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Werken bij Terneuzen Hotels

Kijk eens naar onderstaande functies en kom werken in onze hotels. Bij Terneuzen Hotels werk je met een professioneel, vriendelijk en gastgericht team dat jou met alle plezier verwelkomt. Samen zorgen we voor een optimale gasttevredenheid in onze restaurants, zalen, terrassen en op de hotelkamers.

‘Comfort is our business’, wij maken samen een positief verschil voor gast en medewerker. Terneuzen Hotels is met 2 hotels gevestigd in Terneuzen. Ons drie- en viersterrenhotel, Churchill en City hotel Terneuzen, bevinden zich midden in de stad en aan de Westerschelde.

Bekijk onze vacatures hieronder!

Open sollicitatie?

Een open sollicitatie is altijd welkom, wellicht hebben we een mooie plek binnen onze organisatie. Stuur je email naar t.jackson@terneuzenhotels.nl. Wij nemen binnen 48 uur contact met je op.

Mail direct!

Optimaal Werkklimaat

‘Gastbeleving’ en ‘Optimaal werkklimaat’ zijn vastgelegd in onze cultuur en identiteit. Dit is ons onderscheidend vermogen voor gasten en medewerkers. Als medewerker van Terneuzen Hotels draag jij bij aan het succes van ons bedrijf. We zien je dan ook als ambassadeur van onze organisatie.

Onze voordelen

Jij bent daarmee het  belangrijkste onderdeel van onze hotels. Wij als Terneuzen Hotels zijn professionals die voorkomend, alert en betrokken zijn richting onze gasten en medewerkers. We zijn ondernemend en respectvol. Kortom, wij houden van ons vak, hebben plezier in ons werk en kwaliteit staat voorop bij alles wat wij doen. Daarom is er bij Terneuzen Hotels naast de nodige te verrichten arbeid ruimte voor ontspanning en gezamenlijk activiteit, waaronder een vitaliteitsprogramma. Uiteraard krijg je een korting van 35% op eten en drinken in onze Restaurants en een speciaal medewerkers tarief wanneer je in onze hotels verblijft. Niet dat je dat direct nodig hebt, want graag laten we je helemaal gratis kennismaken met onze gastvrijheid voordat je met je nieuwe baan in onze hotels start in ons ‘weet waar je werkt’ programma. Samen met je partner, een familielid, vriend of vriendin verblijf je een nacht geheel verzorgd in 1 van onze hotels. Dan kun je ons daarna laten weten of wij voldoen aan onze visie en missie;

Visie

Samen een positief verschil maken voor gast en medewerker.

Missie

Met Zeeuwse nuchterheid. We zijn gastvrij en zuiver (oprecht en eerlijk) en helpen met alle gastenwensen boven verwachting. We laten gasten kennis maken met Zeeuws-Vlaanderen in smaak en beeld. Dat doen we op een duurzame ondernemende wijze.