Beste Prijsgarantie
 — 

Over Churchill Hotel Terneuzen

Het Churchill Hotel Terneuzen is een prachtig hotel gelegen aan de oevers van de Westerschelde. Het hotel biedt een perfecte keuze voor zowel zakelijke als recreatieve verblijven. Het hotel ligt op de dijk aan de Westerschelde, op ongeveer 10 minuten rijden van de Kanaalzone. Het hotel is ook een perfect startpunt voor een wandeling naar het centrum van Terneuzen. Als aanbeveling is het een aangename wandeling door Oud-Terneuzen, waar de rijke geschiedenis van de oude huizen en smalle straatjes kan worden ontdekt.

Net over de Belgische grens kunt u cultuur opsnuiven in Antwerpen, Gent en Brugge en terug naar Zeeuws-Vlaanderen om per fiets de versterkte steden Hulst en Sluis te ontdekken. Bij het Portaal van Vlaanderen kunt u een kijkje nemen bij het beroemde sluizencomplex van de havenstad. Naast een overnachting in een van onze hotelkamers hebben we ook arrangementen. Om uw verblijf compleet te maken, raden wij het Zeeuws arrangement aan.

Het hotel beschikt over een scala aan faciliteiten, waaronder een gratis verwarmd binnenzwembad en een sauna. De sauna en het zwembad zijn dagelijks geopend van 07:00 uur tot 23:00 uur.

Badjassen en badstof slippers zijn tegen betaling beschikbaar in het hotel. Fietsverhuur, gratis parkeren en nog veel meer faciliteiten zijn beschikbaar voor onze gasten.