Beste Prijsgarantie
 — 

Meetings

Churchill hotel Terneuzen biedt de zakelijke gast veel comfort en het hotel heeft een goede, centrale ligging. Het hotel ligt op slechts 30 autominuten van Vlissingen, Goes en Middelburg. Ook de Belgische steden Antwerpen, Gent en Brugge zijn gemakkelijk en snel te bereiken. Hetzelfde geldt voor Brussels Airport. Op onze locatie bieden wij diverse multifunctionele zalen met daglicht aan. 

Vergaderen

Vergaderen betekent altijd veel meer dan een ruimte huren en samen zitten. Dat weten wij uit eigen ervaring en daarom kunnen wij u goed en persoonlijk adviseren. Groot, klein, veel deelnemers, weinig deelnemers, face-to-face, klassiek, modern, formeel, informeel. Er zijn meerdere zalen beschikbaar van 2 tot 100 personen; het moet wel heel uitzonderlijk zijn willen wij niet een oplossing hebben voor een succesvolle meeting.

Evenementen

Of het nu gaat om een intiem diner met paar mensen of een compleet meerdaags evenement voor een hele grote groep, ook dan staan wij voor u klaar. 
Een event moet vooral een onvergetelijke indruk achterlaten bij de gasten en de organisatoren ontzorgen. Een grootse presentatie, bedrijfsfeest, jubileum of een ander feestelijk bijzonder moment? Een goede voorbereiding is het halve werk waar wij graag bij helpen: samen komen we tot de beste events.

Contact

Wilt u meer informatie, of een reservatieaanvraag doen, vul dan ons contactformulier in met daarin de grote van de groep, het tijdsstip en de gelegenheid en wij komen asap bij u terug.