Beste Prijsgarantie
 β€” 

Locatie en omgeving

Het Churchill hotel ligt op slechts 10 autominuten van de Kanaalzone en het industriegebied van Terneuzen vandaan. Vlissingen, Middelburg en Goes zijn binnen ongeveer 30 autominuten gemakkelijk te bereiken. Dit geldt ook voor de kustplaatsen Breskens en Cadzand-Bad.

De Belgische steden Antwerpen, Gent, Brugge en Brussels Ariport bereikt u binnen een klein uur.  

Openbaar vervoer vanuit Goes
U neemt de trein richting Vlissingen en stapt uit bij Station Goes. Voor het station stapt u in bus 20 richting Hulst. Bij de halte 'Professor Zeemanstraat' stapt u uit. Op ongeveer 200 meter bevindt zich het Churchill hotel.

Openbaar vervoer vanuit Gent
U neemt bus 50 vanaf Gent, Zuid (centrum) richting Station Middelburg. In Terneuzen bij de bushalte 'Professor Zeemanstraat' stapt u uit, op ongeveer 200 meter bevindt zich het Churchill hotel.

De bus naar Gent rijdt uitsluitend op zaterdag en zondag.

Op loopafstand van het hotel bevinden zich bushaltes. Voor vertrektijden en meer informatie verwijzen we u vriendelijk door naar de front desk of gebruik onderstaande link. 

Terneuzen

Geniet van alles wat Zeeuws-Vlaanderen te bieden heeft. Naast de rust, de zee en het strand in Zeeuws-Vlaanderen is er op cultureel gebied ook veel te beleven, zowel aan de Nederlandse als Belgische kant van de grens. Wilt u cultuur snuiven en shoppen? Dan staan ​​de steden Antwerpen, Gent en Brugge garant voor een geslaagde dag. Nabij het Churchill hotel, in het stadscentrum kunt u Oud-Terneuzen verkennen. Heeft u meer zin in een dagje natuur, dan kunt u bijvoorbeeld terecht in het natuurontwikkelingsgebied in de Margarethapolder bij Terneuzen. 

Na al deze buitenactiviteiten kunt u zwemmen in het binnenzwembad en ontspannen in de sauna van het Churchill hotel.

Fietsen en wandelen

De polders van Zeeuws-Vlaanderen lenen zich fantastisch voor prachtige fiets,- en wandel tochten. Aanrader is de Westerscheldefietsroute Terneuzen-Perkpolder (42 km) met prachtige panoramazichten over de Westerschelde. Ook is het hotel het perfecte startpunt voor een wandeling van ongeveer 25 minuten over de dijk richting het centrum van Terneuzen. Een wandeling door Oud-Terneuzen, waar de geschiedenis is af te lezen aan de oude huisjes en straatjes is een aanrader. Via de App 'Fietsroutenetwerk' kunt u meerdere routes in de omgeving vinden, waarbij ons hotel ook als startpunt kan worden gebruikt. 

Musea

Het Schoolmusem in Oud-Terneuzen, geopend in 1997, toont een verzameling van schoolspullen uit de 19e en het begin van de 20e eeuw . In het indrukwekkende Watersnoodmuseum in Ouwerkerk komt u alles te weten over de Watersnoodramp van 1953. Verder ziet u hier hoe ons land eeuwig strijd levert met het water. Een ander interessant museum over water en zee is het Maritiem MuZEEum in Vlissingen. In dit prachtige museum ervaart u het roerige Zeeuwse verleden en de betekenis van de zee voor de Zeeuwen. Het Zeeuws Museum, gehuisvest in een Abdij in hartje Middelburg, heeft een enorme verzameling Zeeuws erfgoed. 

Uitgaan

Dicht bij het hotel ligt het Scheldetheater. Op het podium staan het hele jaar door bekende gezelschappen met voorstellingen voor volwassenen en kinderen. De uitgaansstraat van Terneuzen is de Nieuwstraat, met leuke cafés en restaurants.

Golfen

Golfbaan “De Woeste Kop” is sinds 1986 gelegen op het “Smitsschorre” terrein in Axel, 15 minuten van Terneuzen. Het is ontstaan door het opspuiten van grond uit het in de jaren 60 verbrede kanaal van Terneuzen naar Gent. Het is een uitdagende baan met een parkachtig karakter. De baan, zowel de fairways als de greens, worden uitstekend onderhouden.