Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

5 TIPS OM FIT TE BLIJVEN TIJDENS JE VERBLIJF IN HET CHURCHILL HOTEL

Een hotelverblijf biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en tot rust te komen. Maar het betekent niet dat je je gezonde levensstijl moet opgeven. Met het verwarmde binnenzwembad in het Churchill Hotel kan je genieten van een verfrissende duik en tegelijkertijd aan je fitnessdoelen werken. In dit artikel delen we 5 tips om fit te blijven tijdens je hotelverblijf. Lees verder en ontdek hoe je makkelijk in beweging kan blijven.

 

TIP 1: DOE EEN ZWEMWORKOUT!

Begin de dag in het verwarmde binnenzwembad in het Churchill Hotel. Maak gebruik van de rustige ochtenduren en start je dag met een zwemworkout. Zwemmen is een uitstekende cardiovasculaire activiteit die het hele lichaam traint. Plan een paar baantjes in het zwembad en verhoog geleidelijk het aantal lengtes naarmate je conditie verbetert. Dit zal je energie geven voor de rest van de dag.

 

TIP 2: VOEG VARIATIE TOE AAN JE ZWEMWORKOUT

Voeg wat variatie toe: Maak je zwemworkouts interessanter door verschillende oefeningen toe te voegen. Probeer intervaltraining waarbij je afwisselt tussen snelle en langzame slagen. Door variatie toe te voegen aan je zwemroutine blijft het uitdagend en leuk. Aquarobics kan ook iets leuks zijn om een keer uit te proberen en af te wisselen met baantjes trekken.

 

TIP 3: ZOEK NAAR EEN LEUKE WORKOUT OP YOUTUBE

Gebruik de ruimte in je hotelkamer om een eenvoudige thuisworkout te doen. Er zijn talloze apps en online video's beschikbaar met workouts die je kunt doen zonder apparatuur en die gemaakt zijn om in een kamer met wat minder vrije ruimte te doen. Denk aan oefeningen zoals squats, lunges, push-ups en planken. Door regelmatig een korte workout te doen, blijf je actief en behoud je je spierkracht.

 

TIP 4: DE TERNEUZEN HOTELS BEGEVEN ZICH IN EEN PRACHTIGE OMGEVING, MAAK ER GEBRUIK VAN!

Maak van je hotelverblijf een kans om de omgeving actief te verkennen. Ga wandelen, joggen of fietsen langs de dijk bij het Churchill Hotel. Ook is een rondje om het Kreek vanaf het Churchill of City Hotel de perfecte omgeving om heerlijk in beweging te zijn. En ontdek nabijgelegen parken, paden of schilderachtige plekjes. Dit biedt niet alleen een leuke manier om fit te blijven, maar ook de mogelijkheid om de lokale bezienswaardigheden te verkennen en te genieten van de buitenlucht.

 

TIP 5: NEEM DE TRAP IN PLAATS VAN DE LIFT

Een eenvoudige maar effectieve manier om fit te blijven tijdens je hotelverblijf is door de trap te nemen in plaats van de lift. Traplopen is een geweldige cardio-oefening die je hartslag verhoogt, calorieën verbrandt en je beenspieren versterkt. Het kost misschien iets meer moeite, maar het is de moeite waard! Neem elke gelegenheid om de trap te nemen, of het nu gaat om naar je kamer te gaan, naar het restaurant of naar de lobby. Het is een eenvoudige manier om wat extra beweging in je dagelijkse routine op te nemen. Zo beschikt het City Hotel over 7 verdiepingen, meer dan genoeg trappen dus! Wil je traplopen en de buitenlucht combineren? Geen probleem! Wanneer je langs de dijk voor het Churchill Hotel loopt, kom je ook genoeg trappen tegen.

 

BONUS: VERWEN JEZELF NA HET SPORTEN DOOR LEKKER IN DE SAUNA UIT TE ZWETEN!

In het Churchill Hotel vind je bij het zwembad ook een sauna. Hierdoor ontspan je je spieren na die intense workout en zorg je ervoor dat je minder spierpijn hebt de volgende dag. 

Kortom, genoeg mogelijkheden om tijdens je verblijf bij het Churchill of City Hotel in beweging te blijven mocht je dat willen.