Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Haal de herfst in je bol!

Het wordt weer vroeger donker en de eerste bladeren vallen van de bomen. De warme truien komen weer uit de kast. Het is herfst! De tijd van knusse avonden, lange herfstwandelingen en warme dranken bij de open haard. Met onderstaande tips maak je van de herfst een gezellige tijd.

Maak je huis klaar voor de herfst
De (geur) kaarsjes kunnen eindelijk weer uit de kast. Dat geeft meteen sfeer in huis nu het buiten weer zo vroeg donker is. Je kunt ook wat herfstdecoratie in huis halen. Wat dacht je van pompoenen bij de voordeur. Of maak zelf mooie creaties met spulletjes uit het bos. Zo kun je met herfstbladeren, dennenappels en eikels al iets leuks maken. Hou je niet van de herfst? Maak dan van de gelegenheid gebruik om wat nieuwe items aan je garderobe toe te voegen.

Ga naar buiten
De natuur is in de herfst op zijn mooist. De bossen kleuren geel, rood en bruin. De paddenstoelen schieten uit de grond en wie weet spot je ook de vliegenzwam die je herkent aan zijn rode kleur met witte stippen. Of je nou gaat wandelen of fietsen, neem een thermoskan met koffie of thee mee en ga al het moois ontdekken!

Zoek de gezelligheid op!
De herfstvakantie is een perfecte gelegenheid om af te spreken met je beste vriend(in) of moeder. Kom bij ons restaurant genieten in goed gezelschap van een Pumpkin Spice Latte of heerlijke lunch en luister naar de tikkende regen tegen het raam op de achtergrond. Doe dit na een wandeling langs de dijk aan de Westerschelde. Of sla de wandeling over en kom gelijk genieten!   

Bekijk onze herfstspecial hier.

Smakelijk eten..
In de herfst staan wild, appeltaartjes met kaneelsmaak en pompoensoep centraal op de menukaart. Vanaf 15 oktober kunt u bij ons genieten van een uitgebreid wildmenu. Ontdek onze gerechten en schuif gezellig aan bij ons. Laat je verwennen door de heerlijke smaken die de herfst te bieden heeft.