Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Duurzaam op reis

Het belang van duurzaamheid is de afgelopen jaren sterk toegenomen, en dit heeft ook invloed op de manier waarop we reizen. Als reiziger kun je een positieve impact hebben op het milieu door bewuste keuzes te maken tijdens je reis. We delen enkele tips:

Duurzame accommodaties

Misschien let je er al op bij het boeken van je reis: hotels met een duurzaamheidskenmerk. Een bekende voor accommodaties is Green Key. Het grootste internationale duurzaamheidskeurmerk voor de gastvrijheidssector. Een Green Key label staat voor hotels die zich inzetten voor milieuvriendelijk en duurzaam beheer. Green Key kent verschillende niveaus, waarvan Gold het hoogst haalbare is.

Goed om te weten dat onze beide hotels Green Key Gold gecertificeerd zijn!

Pak de fiets of ga te voet waar mogelijk

Kies voor de fiets of wandeltochten in plaats van altijd de auto te nemen. Niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de calorieën. Al wandelend of fietsend Terneuzen en omgeving verkennen tijdens je verblijf. Zo beleef je de stad en kom je op plekken waar je anders niet zou komen. Bij ons kun je fietsen en e-bikes huren.

Eet lokaal

Lokaal eten tijdens het reizen is niet alleen een smaakvolle ervaring, maar heeft ook veel voordelen. Het ondersteunt de lokale economie en verkort de afstand tussen producent en jouw bord. De gerechten op de kaart van ons restaurant Taste Churchill zijn geïnspireerd op de klassieke keuken met een moderne twist. Het jonge en dynamische keukenteam werkt met smaakvolle, verste streek- en seizoensproducten. 

Laat alleen je eigen voetstappen achter

Sommige dingen zijn de normaalste zaak van de wereld. Zoals bijvoorbeeld altijd je eigen afval op te ruimen en te scheiden. Andere opties zijn misschien iets minder bekend, daarom een reminder. Je kunt er in onze hotels voor kiezen als je meer dan één nacht blijft slapen om geen housekeeping aan te vragen. Dat bespaart CO2 en is dus beter voor het milieu.

Meer weten over ons duurzaamheidsbeleid? Klik dan hier.